Concert “Let the music speak!”

Jeugdkoor Clari Cantus en de Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo presenteren een dynamische samenwerking met een concert vol leven en kleur. Dit levendige concert verbindt de contrasterende texturen van a capella koorzang met de grootse klanken van het orkest, van serene melodieën in het kleurrijk noorderlicht, tot het verre Texas en het Wilde Westen. Koorklanken geschreven voor de eindeloze akoestieken, en muzikale verhalen geschreven voor het witte doek. Beleef dit met de muziek van onder andere Ola Gjielo, Knut Nystedt, Karl Jenkins, Ennio Morricone en John Williams.

Geniet van de harmonie tussen stem en instrument en laat u meevoeren door de stromingen van melodieën en de symfonie van een gedeeld muzikaal avontuur.


Als je tickets wil bestellen met UiTPASkorting aan kansentarief kan je daarvoor contact opnemen op info@volharding.be


Volg de 4 onderstaande stappen om tickets te bestellen. Je kan on-line betalen via Bancontact of credit card. Na betaling ontvang je een digitaal ticket per email.


1 Vul je gegevens in

2 Kies de uitvoering en het type en aantal tickets

3 Kies je betaalmethode

Aangezien je bestelt als koorlid, wordt de betaling achteraf geregeld per overschrijving.

Geef eerst de uitvoering en het aantal kaarten in.


4 Klik om verder te gaan naar de betalingKlik om de kaarten te bestellen

Uw persoonsgegevens (naam, email-adres) worden verwerkt door Clari Cantus voor de organisatie van concerten in overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, op basis van een contractuele relatie (als u tickets aankoopt) of op basis van ondubbelzinnige toestemming (als u vraagt om op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten). Meer informatie hierover kan u terugvinden in onze privacyverklaring.